PROSLAVIO SE SNIMCIMA NA KOJIMA SE ŠMINKA Filarri se plasirao u finale PZE, nazivali su ga hermafroditom, a on priznaje: Bio sam spreman na to da će biti surovo
Foto: Alo/Alo/ Dejan Briza

Umetničko ime, otkrio je jednom prilikom, nije Italijanskog porekla kako mnogi misle, već je u pitanju samo akronim imena i prezimena, a javnost ga je upamtila kao prvog srpskog "pevača hermafrodita", zbog njegovog ekscentričnog izgleda, koji i sam pevač naziva androginim.

Zbog specifičnog stila, Filarri nailazi na dosta negativnih komentara, pogotovo na društvenoj mreži TikTok, gde je veoma aktivan i popularan.

- I pre nego što sam napravio bilo koji plan što se tiče moje karijere, bio sam spreman na to na će biti surovo - rekao je svojevremeno pevač za "Republiku".

Iako mnogi pretpostavljaju da je Filarri više puta posećivao estetskog hirurga, pevač je priznao da se nikada nije podvrgao plastičnim operacijama i da mu je vrlo interesantno to što konstantno dobija pitanja vezana za estetsku hirurgiju lica.

Takođe, jedan je od prvih muških influensera u našoj zemlji koji se proslavio šminkajući se ispred kamere, a što se "Pesme za Evroviziju" tiče, Filarri je sve vreme najavljivao pravi spektakl:

- Biće plesači, scenografija, super produkcija i led ekrani… Ovde se vodi računa o celoj koreografiji, izlasku na scenu… Biće zahtevnija koreografija, pevaću uživo, što zahteva dodatne pripreme i trud. Imali smo već prvu probu i kako do tada nisam tako celokupan nastup izveo, deluje mi da će biti super i zadovoljan sam što se tiče prve probe - istakao je mladi pevač nedavno.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading