KRV NIJE VODA Krenuli putem svojih roditelja, neki se proslavili, a neki totalno propali (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kao u relanom svetu, tako i na estradi, mnoga deca poznatih roditelja krenula su njihovim profesionalnim putem u želji da dostignu makar delić njihovog uspeha i popularnosti. Dok je nekima to pošlo za rukom toliko da su nadmašili svoje roditelje, drugi su olako odustajali od muzike i posvetili se drugim profesijama. 

Ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović krenula je majčnim putem. Anastasija Ražnatović objavila je nekoliko pop pesama koje su ubrzo postale hitovi i neizbežan repertoar klubova. Pevačica je svoju prvu pesmu „Savršen par“ objavila 2018. godine, a sa njom je postigla veliki uspeh. Nakon toga nastavila je da snima pesme i stekla svoju publiku koja je obožava.

KRV NIJE VODA Krenuli putem svojih roditelja, neki se proslavili, a neki totalno propali (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, Elena, nasledila je raskošan talenat od svojih roditelja. Rođena je u Hanoveru, ima 25 godine i za razliku od roditelja koji izvode narodnu muziku, ona se opredelila za drugačiji muzički pravac i pronašla se u R’n’B i rep muzici gde je izgradila svoje ime. Interesantno je da Elena ne voli medije pa za sve godine provedene u šou-biznisu nije dala nijedan intervju.

KRV NIJE VODA Krenuli putem svojih roditelja, neki se proslavili, a neki totalno propali (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Marija Šerifović potiče iz muzičke porodice, a talenat je nasledila od jedne od najpoznatijih pevačica narodne muzike Verice Šerifović. Marija je počela karijeru 2003. godine, kada je objavila svoj prvi album „Naj, najbolja“.

Od početka se na našoj sceni isticala svojim neverovatnim vokalnim mogućnostima, koje su joj donele uspešnu karijeru i danas se može pohvaliti da je najbolji ženski vokal u regionu čije numere malo ko može da iznese kao što ona to radi.

Ćerka legendarnog Šabana Šaulića, Ilda, osvojila je srca publike lepotom, nežnošću, ali i talentom koji je nasledila od pokojnog oca. I sam Šaban redovno je isticao to koliko je ponosan na Ildu, te da je ona njegova mezimica.

Ilda Šaulić

Dejan Briza

 

Nije iznenađenje ni to što je ćerka Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića takođe pevačica, s obzirom na to da su joj roditelji muzičari. Za razliku od druge dece pevača, koje uglavnom na scenu stupaju objavom singlova, Jelena je na estradu kročila 2010. godine takmičeći se u „Zvezdama Granda“.

Još jedna ćerka poznatog roditelja koja se takmičila u „Zvezdama Granda“ je Aleksandra Stojković Džidža, čiji je otac čuveni harmonikaš i kompozitor Dragan Stojković Bosanac. Mada nije bio najsrećniji njenim izborom profesije, lično je žirirao u sezoni u kojoj se ona takmičila.

Nikola Rokvić je pošao očevim stopama, a dokazao je da iver ne pada daleko od klade. Svoj neverovatan glas i talenat je nasledio od pokojnog pevača narodne muzike Marinka Rokvića.

Po ugledu na svog oca, Nikola je na početku karijere pevao narodne pesme, a nakon toga se odlučio za malo moderniji pop pravac. Njegov brat Marko nije postigao uspeh kao Nikola, mada je i njegov talenat neosporan.

Ksenija Knežević nekadašnja članica grupe „Hurricane“ je ćerka poznatog pevača Nenada Kneževića Kneza, koji je uvek tu da joj da savete. I Kebina ćerka, Nataša Kojić, krenula je očevim stopama, pa se čak pojavila i na Beoviziji i imala je sve šanse da postane jedna od uspešnijih domaćih pevačica. Ipak, ona je za sada odustala od pevačke karijere i posvetila se radu u studiju u Americi.

SADA JE SVE JASNO Jelena otkrila kako Slobu zovu njeni sinovi iz prvog braka, ovo niko nije čekvao

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading