Hana Ikodinović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Starija ćerka Nataše Bekvalac, Hana Ikodinović danas puni 16 godina, a mama je svoju mezimicu ove godine iznenadila ranije kada je pre desetak dana odvela na putovanje u Pariz.

Ipak, iznenađenjima nikad kraja, a sinoć tačno u ponoć Hanine drugarice su organizovale vatromet, tortu, cveće kojom su obeležile njen divan dan.

-Srećan rođendan ljubavi mamina. 16 godina živim ljubav sa tobom , učiš me životu, dobroti i pokazuješ šta znači bezuslovno voleti. Ponosna sam na svaki tvoj korak i svoj sa tobom. Najlepše na svetu je biti tvoja mama. Volim te sine moj- napisala je pevačica u opisu njihove zajeničke fotke, a čestitke mladoj naslednici ne prestaju da se nižu.

Podsećamo, Bekvačeva je nedavno govorila o roditeljstvu.

-Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima. Ali vidim i njihove očeve- rekla je Nataša.

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA Ruška Jakić se tri puta udavala, a evo kako je voditeljka izgledala u venčanici! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading