MILICA PAVLOVIĆ VAN SEBE NAKON ONOGA ŠTO JU JE DOČEKALO U STANU Hitno se oglasila i sve javno objavila, na ivici suza! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Muzička zvezda Milica Pavlović okupila je prijatelje u svom stanu povodom premijernog prikazivanja njenog koncerta na televiziji.

Naime, oni su spremili video bim, hranu, ali ona nije ni slutila šta joj još spremaju.

U jednom trenutku se u stanu pojavila njena tetka, sestra po ocu i iznenadila je tortom koja je napravljena samo za nju.

Pavlovićeva nije krila oduševljenje i momentalno je poletela u zagrljaj.

- Moji prijatelji i moja tetka organizovali su mi veče za pamćenje... Torta, projektor, razglas i to je sve što nam treba... Kad imamo jedni druge možemo sve zajedno! Čuvajte dobre ljude oko sebe i ulažite u svoje ljude! Ja sam srećna devojka... Za par minuta kreće koncert na Prvoj... Uživajte - napisala je Milica uz pregršt emotikona srca, a onda dodala:

- Hvala ti Bože na svemu ikada... I na ovim divnim ljudima koje si doneo u moj život - dodala je Milica koja nije skrivala emocije.

Pevačica je otvorila tortu, koja je na vrhu imala krunu, a unutra je, čini se, muzička kutija, iz koje je čula njena pesma.

OVAJ MOĆNIK JE DEČKO TEE TAIROVIĆ? Konačno usnimljeni zajedno, krila ga je od svih, biznismen koji je za sve misterija! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading