Nikolija i Relja
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Reper Relja Popović imao je zapaženu ulogu u seriji "Besa", a jednom prilikom je otkrio sa kojom glumicom je imao posebnu hemiju na snimanju.

Naime, Relja je završio Fakultet dramskih umetnosti, a priznaje da mu je uloga u seriji "Besa" bila podsetnik zbog čega mu je gluma ovolika strast.

Relja

Foto: ATA Images

 

Kako kaže, sa glumicom Hanom Selimović je osetio najsnažniju glumačku hemiju.

"Imao sam neverovatnu glumačku hemiju sa Hanom Selimović, ta naša razmena je bila posebna i naterala me je da se prisetim zašto mi je gluma ovolika strast. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oba, ne razmišljam o tome, srećan sam da mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani", rekao je Relja i dodao:

NIKOLIJI NEĆE BITI DOBRO Relja Popović ne želi više da ćuti, rešio da otkrije pravu istinu o odnosu sa našom glumicom

Foto: ATA Images

 

"Ljude je iznenadilo što sam normalan, pristojan i profesionalan na snimanju, pretpostavljam da su očekivali drugačije ponašanje jer dolazim iz sveta muzike. Malo sam neskromno najavio da je ovo najbolja serija, ali stvarno tako mislim. Zato sam nakon deset godina konačno prihvatio ponudu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam ogroman fan serije "Besa". Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga", rekao je Relja za "K1".

NIKOLIJI NEĆE BITI DOBRO Relja Popović ne želi više da ćuti, rešio da otkrije pravu istinu o odnosu sa našom glumicom

Foto: ATA Images

 

Inače, Relja u ovoj seriji igra telohranitelja Luku Jovanovića, kriminalca i narko-dilera Luke Domca, koga igra Milan Marić.

Reper sa pevačicom Nikolijom, ćerkom Vesne Zmijanac, ima dve ćerke.

NADA TOPČAGIĆ PRETUKLA DADILJU Skandalozna drama u pevačicinom domu, evo šta je pokušala da joj uradi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading