ŠOK! EVO KAKO JE KATARINA ŽIVKOVIĆ REAGOVALA NA VEST DA JE NJEN BIVŠI POSTAO OTAC Njen potez se munjevito širi i deli, da li je ovo greškom uradila?! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Maneken i bivši dečko Katarine Živković, Bane Janković i njegova supruga Mirjana juče su postali roditelji po drugi put, a mnogi su nagađali i spekulisani da li mu je rođenje sina čestitala bivša ljubav.

Janković je juče i javno podelio srećne vesti na svojim društvenim mrežama sa opisom "Rodio se sin, Luka", a mnogima je zapalo za oko da je njegovu objavu lajkovala upravo Živkovićeva, s kojom je on započeo vezu u rijalitiju "Farma", a po izlasku su imali intezivan i turbulentan zajednički život.

Uprkos mnogim preprekama trudili su se da njihova veza opstane, ali se neizbežno desilo, pa su raskinuli, a onda je svako krenuo svojim putem.

ŠOK! EVO KAKO JE KATARINA ŽIVKOVIĆ REAGOVALA NA VEST DA JE NJEN BIVŠI POSTAO OTAC Njen potez se munjevito širi i deli, da li je ovo greškom uradila?! (FOTO)

Printscreen

 

Međutim, po svemu sudeći, među njima nije ostalo zle krvi i netrpeljivosti, a sam njen potez je dovoljan i jasan da su uspeli da razreše sve nesuglasice i nesporazume nakon raskida i ostanu u korektnim odnosima.

Inače, Katarina je nedavno progovorila o tome kakav muškarac treba da bude da bi je osvojio:

 Moji standardi su zaista visoki. I zahtevam sve da ima. Najviše treba da ceni mene i moj posao. Da uživa zajedno sa mnom - izjavila je pevačica.

HITNO SE OGLASILA JELENA RADANOVIĆ I SAOPŠTILA VESTI Sloba i ona doneli važnu odluku, sada isplivalo i javno o čemu se radi! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading