SORAJA VUČELIĆ PRE SVIH OPERACIJA Od ružnog pačeta do labuda, ni rođena majka je ne bi prepoznala, promenila lični opis!, šok fotke! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Jedna od najpopularnijih starleta na ovim prostorima Soraja Vučelić od prvog pojavljivanja na televiziji do danas drastično je promenila izgled.

Soraju je šira javnost upoznala kroz njeno učešće u rijalitiju "Veliki Brat" 2011. godine. Soraja je u ovom rijalitiju zavela mnoge muškarce, ali je pokazala i da ne da na sebe, te je često ulazila u rasprave sa cimerima kao što su Branislav Radonjić Brendon, Vladimir Tomović i drugi.

Soraja je i tada imala uvećane grudi i usne, a uz pomoć plastične hirurgije do danas je promijenila još neke detalje na licu.

Soraja je, kako je i sama priznala, smanjila nos, ali je i ulepšala zube. 

Podsetimo, starleta se nedavno porodila i na svet donela sina Kana, a svog partnera drži daleko od očiju javnost i strogo čuva i krije, a nedavno je otkrila da je sada potpuna i da se potpuno posvetila bebi.

SORAJA VUČELIĆ PRE SVIH OPERACIJA Od ružnog pačeta do labuda, ni rođena majka je ne bi prepoznala, promenila lični opis!, šok fotke! (FOTO)

Printscreen

 

- Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan - istakla je starleta.

JAVNOST U NEVERICI GLEDA U ĆERKU MINE KOSTIĆ Prizor je neverovatan, da li je ovo moguće, evo kako izgleda! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading