DARA BUBAMARA IZAZIVA SVOJIM PROVOKATIVNIM FOTOGRAFIJAMA Dok pevačica odmara u Brazilu, pokazala je čime dominira (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Dara Bubamara, koja je na Instagramu fotkom sa čašom šampanjca u prvoj klasi otkrila pratiocima da ide na odmor u Brazil, objavila je prve slike i snimke sa plaže.

Nakon brojnih prozivki na račun izgleda - što na Instagramu, što uživo, Dara je rešila da svoje obline upakuje u minijaturni, crni bikini, iz kojeg je bukvalno prelivala.

Dok je šetala plažom zumirala je svoje "sedmice", da bi potom objavila i par fotki na kojima se vidi kako izgleda u najmanjim gaćicama do sad, a komentari nisu prestajali da se nižu:

"I Kim Kardšijan bi ti pozavidela", "Opet se fotošopira, videli smo kako izgledaš uživo", "Daro goriš", "Uzela kupaći dva broja manji" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, nedavno se oglasila komšinica iz Darine zgrade, koja tvrdi da pevačica automobil ne napušta.

- Skoro nikada Daru ne vidim da ide peške. Uvek je u automobilu. Vozi dobra i besna kola, a nije joj strano ni da često nagazi po gasu. Ona je prosto taj tip, voli brzu vožnju i očigledno je zavisnik od adrenalina. Sve svoje obaveze obavlja sa automobilom i retko kada je možete videti da šeta ulicom. Pretpostavljam da joj dodatno stvara pritisak kada je ljudi prepoznaju i žele da se fotografišu sa njom.

OD NAJPOPULARNIJEG I NAJTRAŽENIJEG PEVAČA, SPAO NA MINIMALNU PENZIJU Šeki Turković napustio Srbiju, u Americi razvozio poštu da preživi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading