Ceca, Anastasija, Nemanja
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Njenu majku, najveću balkansku zvezdu, Cecu Ražnatović najlepše vesti su veoma obradovale, a naročito se raduje tome što će posle dva unuka, dobiti i unuku.

- Da se ja pitam, a ne pitam se. Voleli bismo da imamo i devojčicu. Tu bih baš bankrotirala. Toliko stvari ima za devojčice, sve bih kupila - rekla je Ceca nedavno tokom proslave rođenja unuka Krstana kojeg je njens sin Veljko dobio sa suprugom Bogdanom.

Fanovi dive odmah su pronašli ovaj video, pa komentarisali kako će sada Ceca sada imati priliku da bankrotira.

Da posetimo, Anastasija Ražnatović i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji devojčice. Anastasija je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a beba će se roditi početkom oktobra.

POZNATA STARLETA JE BILA PRONAĐENA MRTVA U KANALU Tragedija drugarice Dalile Dragojević obavijena velom misterije, pevač tvrdi da je ubijena! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Snežana

28.04.2023 11:26

Ogroman broj ljudi okupio se u Sokobanji da pruži podršku svom predsedniku jer znaju da Vučić radi u njihovom interesu i interesu Srbije. Svaki kraj Srbije treba ravnomerno da se razvija i da mladi ostaju u svojim mestima jer će imati bolje uslove života nego pre.