Karići i Šavija
Foto: Printscreen/Printscreen

Stefan Karić danas bi trebalo da da izjavu u policijskoj stanici u Sremskoj Mitrovici povodom brutalnog prebijanja Nataše Šavije, a tom prilikom bivši zadrugar izjasiće se kao kriv ili nedužan. 

Dok javnost spekuiše o tome da li je on naneo teške telesne povrede starleti, njegov otac Osman, odlučio je da pruži javnu podršku svom sinu.

- Možda sam i ja kriv za sve, neke svoje komplekse sam lečio preko njega. Toliko sam ga voleo, da nisam želeo drugo dete. Ne znam, ne želim da ga osudim pre vremena - rekao je Osman u emisiji "Bajke iz podzemlja".

Podsetimo, Stefan Karić zvanično je osumnjičen za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom, koja je nakon batina završila u bolnici. Policija intenzivno traga za njim, a starleta čeka još jednu u nizu operacija.

Osman je odmah nakon skandala za Kurir otkrio da je i dalje u šoku zbog pomenute situacije, a napomenuo je i da će se Stefan sam predati policiji.

- Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje - rekao je Osman za medije.

OTKRIVEN RAZLOG BRUTALNOG PREBIJANJA NATAŠE ŠAVIJE! Skandal koji danima drma javnost dobio svoj epilog, evo zašto je starleta pretučena

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading