NOVI DEČKO EMINE JAHOVIĆ JE NEVEROVATNO UTICAJAN I BOGAT Napustio ženu s kojom ima dvoje dece i osvojio pevačicino srce, a evo kako izgleda! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Privatni život Emine Jahović prava je enigma kako za domaće, tako i za strane medije, koji non-stop prate svaki pevačicin korak, a budući da ona detalje iz privatnosti ne želi da deli na tacni, novi dečko Emine Jahović tema je o kojoj se neprestano priča.

Otkako se razvela od Mustafe Sandala, pevačica je nastavila da živi u Istanbulu sa svojim sinovima, Jamanom i Javuzom koji su joj centar sveta, te je i svoj emotivni život, reklo bi se pomalo zapostavila. Kratko je bila u vezi sa  turskom biznismenom Sadetinom Saranom, a nakon te veze o Emininom emotivnom statusu nije se znalo gotovo ništa.

Ipak, da je ponovo zaljubljena i srećna ekskluzivno otkrivaju turski mediji, a novi dečko Emine Jahović sa kojim već dva meseca uživa u ljubavi i sa kojim je praznike provela na Maldivima jeste četrnaest godina stariji Kurt Danijel Santej.

Nakon što je napustio suprugu pre dve godine vratio se u Istanbul, ima dvoje dece i veoma je poznat i uticajan u poslovnim krugovima. 

NOVI DEČKO EMINE JAHOVIĆ JE NEVEROVATNO UTICAJAN I BOGAT Napustio ženu s kojom ima dvoje dece i osvojio pevačicino srce, a evo kako izgleda! (FOTO)

Printscreen

 

Još uvek nije poznato da li je Emina upoznala Kurtovu decu, ali njen izabranik prema pisanju medija uveliko je osvojio srca pevačicinih naslednika.

SLAVICA ČUKTERAŠ SE POVLAČI Donela neočekivanu odluku i saopštila javno, evo šta je posredi! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading