Ana
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Kada je započinjala muzičku karijeru, Ana Nikolić je bila jedna od najzgodnijih pevačica. Međutim, u drugom stanju je dobila je veliki broj kilograma, sa kojim se dugo borila. Ali, kada je uzela stvari u svoje ruke, veoma brzo je povratila svoju prepoznatljivu vitku liniju!

Kako se navodi, uz pomoć određenog načina ishrane i redovnih treninga, uspela je da smrša više od 50 kilograma! Izgledao kao kada je, tek, zakoračila u muzički svet.

Ana

Foto: Ataimages

 

— Moja tajna kako sam smršala: nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem 2 čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo brašno), držim se unosa kalorija od 1000kcal do 1200kcal - objašnjava Ana.

I naglašava da ništa slatko ne jede, kao ni meso.

- Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso, takođe, sem ribe. Ako mi bas padne šećer, onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe - ističe pevačica.

Podvlači da je uspela da smrša, tek, kada je zaista to i odlučila u svojoj glavi.

- Čovek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promeni i samim tim će uspeti. Prvih mesec dana je teško, ali navikneš se. Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano, to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4- zaključuje.

OVO JE ANIN JELOVNIK

DORUČAK:

2 jajeta na oko uz jedan paradajz
Jogurt sa pahuljicama i 1 voće
jabuka i šaka oraha
kajsija/trešnje sa jogurtom

RUČAK:

supa od brokolija

pržene paprike sa rižom
losos i spanać
pečurke sa lukom i belo meso
zelena salata sa tunjevinom/škampima
zelje sa ribom

VEČERA:

jogurt
voće

ŠTA SE DESILO NEDI UKRADEN? Pevačicu niko ne može da prepozna, ne liči na sebe! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading