ALO! OTKRIVA  U nastup Luka  Bleka uloženo 20.000 evra!
Foto: Printscreen/Skrinshot/Youtube/Eurovison

Nema sumnje da je naš ovogodišnji predstavnik Luka Ivanović, alijas Luk Blek, totalno osveženje za domaću javnu scenu i da je pesmom „Samo mi se spava“ uspeo da osvoji srca kako domaće, tako i inostrane publike.

Iako nije krio da je pogođen tragedijom koja je zadesila Srbiju, Luka je odlučio da ne odustane od učestvovanja na prestižnom takmičenju gde je pružio svoj maksimum kako bi doveo Evroviziju u Beograd i time obradovao svoj narod.

Naime, kako dobro obavešteni izvor otkriva, Luk je želeo da njegov ovogodišnji performans, u koji je uloženo više od 20.000 evra, ne bude ni nalik onima koje je Srbija imala prethodnih godina, a dok je osmišljavao scenografiju trudio se da prati sve svetske standarde.

ALO! OTKRIVA  U nastup Luka  Bleka uloženo 20.000 evra!

Skrinshot/Youtube/Eurovison

 

 

- Luka je oduvek bio inovativan, a kada je izabran za srpskog predstavnika na Evrosongu dobio je šansu da pokaže svoju kreativnost i izvuče maksimum iz sebe. On se ne plaši da pokaže kakav je zapravo, a smatra da svojim nesvakidašnjim pesmama šalje jaku poruku publici. Upravo zbog toga, Luka je sa svojim timom vredno radio na koreografiji i svim pojedinostima nastupa za Evrosong - rekao je na samom početku naš izvor koji je otkrio u šta je uložen toliki novac.

- Scenografija, specijalni efekti video-igrice, rasveta, veliki krevet u obliku školjke, kao i kostimi za njegove plesače… Sve je to posebno dizajniramo i osmišljeno, a košta papreno. Bilo mu je jako bitno da sve tonski, ali i scenski bude na svetskom nivou, te da uradi nešto što dosad nije nijedan naš predstavnik. Imao je skroz drugačiji pristup ovom takmičenju i hteo je da u potpunosti realizuje svoje zamisli - objasnio nam je sagovornik i otkrio kakva su bila pevačeva očekivanja.

- Luka je jako skroman dečko, on nije očekivao ni da će biti izabran za ovogodišnjeg predstavnika. Jako ga je pogodila tragedija koja se desila u Srbiji i sada želi samo da što bolje predstavi svoju zemlju i na taj način pruži podršku svom narodu. Voleo bi da odnese pobedu i da dovede po drugi put Evroviziju u Beograd - zaključio je izvor za Alo!.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading