SADA JE SVE JASNIJE Nataša Šavija javno objavila Stefana Karića i izlive njegovog agresivnog ponašanja! (VIDEO)
Foto: Alo/Alo

Nataša Šavija brutalno je pretučena na jednoj svadbi, a za ovo delo osumnjičen je rijaliti učesnik Stefan Karić, koji se trenutno nalazi u pritvoru.

Nataša se sada oglasila na društvenoj mreži Instagram i podelila snimak Stefana Karića i Zadruge, na kom se čuje da nekome preti.

- Vilicu ću da ti slomim - čuje se na snimku.

- Nemoj da progutaš cigare - izgovorio je nekom drugom prilikom.

Podsetimo, Goran Karadarević, advokat Stefana Karića, izneo je nedavno nove detalje, a tiču se Stefana i njegovog boravka u pritvoru.

- On će biti izveden pred tužiocem. Ostao je zadržan 48 sati. Sutra ili prekosutra biće izveden pred tužioca gde će dati izjavu. Videćemo ishod. Teške telesne povrede su, a ako se dokaže da je kriv, kazna zatvora je od šest meseci do pet godina. On se oseća dobro. spreman je na proces. Njemu nije bio uručen nikakav poziv. Bila je raspisana potraga. To policija radi u praksi odmah. Navodi se tamo da je pobegao sa lica mesta, što nije tačno, a sada se javio sa svojim braniocem - rekao je advokat Stefana Karića.

Starleta Nataša Šavija hitno je hospitalizovana u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda koje joj je navodno zadao bivši zadrugar, Stefan Karić na jednoj svadbi u Vrdničkoj kuli.

Šavija je u Urgentni centar Vojvodine primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina.

"MAJMUNE, ŠTA SE DEREŠ" Dejan Milićević o uvredi koju je trpeo u detinjstvu, a zbog ovog straha morao je da se krije od nje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nina

14.05.2023 15:47

Treba da odgovara za nasilnistvo. Uzas. Mada ovo iz zadruge i nije toliko merilo, tamo svasta izgovore, koliko god da ne volimo rijaliti, ipak je to psiholoska igra i to teska, a dugo traje, tako da tamo izgovoreno nema tu tezinu, kao u realnom svetu. Ovo kako je nju pretukao je za debelu kaznu