PRVE JANINE FOTOGRAFIJE NAKON DEPORTACIJE! Pevačica prespavala na aerodromu, a ono što je nakon toga uradila izenadilo je mnoge
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Jana Todorović deportovana je iz Švajcarske gde ju je tamošnja policija uhapsila jer navodno nije imala sve potrebne papire, prenoćila je u pritvoru na ciriškom aerodromu, a potom je prvim letom vraćena u Srbiju.

Pevačica se izgleda nije mnogo potresla posle neprijatnosti koje je doživela, i već je imala nastup na jednoj svadbi.

Jana je na svom Instagram storiju podelila atmosferu sa jedne svadbe gde se vidi da je bila dobro raspoložena i gde su je kitili evrima. Po svemu sudeći, nije izgledala loše s obzirom na dramu koju je preživela pre samo nekoliko dana.

Podsetimo, pevačica je trebalo da peva u Luksemburgu ali je, kako su preneli bosanski mediji, uhapšena na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu da peva. Jana je prespavala u zatvoru, a onda su je prvim letom prebacili za Beograd.

Todorovićeva je trebalo da peva zajedno sa Ljubom Aličićem, koji su je na samom početku nastupa prozvao i poručio joj da je treba da bude sramota jer nije došla, verovatno ne znajući razlog njene sprečenosti.

PEVAČICA SMRŠALA 100 KILOGRAMA! Neverovatna transformacija nekadašnje "Zvezde granda", od ovog njenog izdanja zastaje dah (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading