DRAMA Todorovićeva provela noć u pritvoru, pa deportovana u Srbiju
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Jana Todorović jedna je od najtraženijih pevačica narodne muzike u Srbiji, ali i u dijaspori, gde puni klubove i neretko nastupa na privatnim veseljima.

Iako joj je život u avionu svakodnevnica, folk zvezda je doživela veliku neprijatnost kada ju je pre dva dana policija privela na aerodromu u Cirihu zbog čega se nije pojavila na unapred zakazanom nastupu.

Naime, Jana je ugovorila tezgu u Luksemburgu, gde je trebalo da deli binu  sa svojim kolegom Ljubom Aličićem, ali ona je umesto sa fanovima noć provela sa stražarima u pritvoru zato što nije imala papire koji su uključivali i radnu dozvolu.

Kako smo saznali, organizatori su odmah našli zamenu i umesto nje je goste zabavljala Emini Tufo, a dodatni šok je usledio kada je na početku nastupa Ljuba Aličić svoju koleginicu prozvao pred punim lokalom.

- Janu nek je sramota što nije došla - rekao je on pre nego što je zapevao svoju prvu pesmu.

Ovim povodom se oglasila i pevačica Jana Todorović, koja nije krila da je pretrpela veliki stres i neprijatnost zbog svega što ju je snašlo, a što je, kako je rekla, po prvi put u svojoj plodonosnoj i dugoj karijeri doživela.

- Dobro, dešava se i to... Ima istine u svemu što ste saznali. Sada sam sletela na jedno mesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem - rekla je pevačica, i zamolila nas da se čujemo kasnije.

Poznata kao neko ko ne voli da ratuje s kolegama, potez Ljube Aličića nije želela da komentariše.

- Ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Možda je njemu to izletelo, možda nije tako mislio, a možda ga je neko nagovorio da tako nešto kaže. Mada, istina je da on nema pet godina da bi neko mogao da ga nagovori na bilo šta. Imam prijateljski odnos sa Ljubom i poštujem ga kao kolegu. Odrasla sam uz njegove pesme i ništa mu ne zameram, čak i da jeste tako nešto rekao, ja mu opraštam. Sigurno nije bio zlonameran - rekla je Jana Todorović.

Na mečku pukla 300.000 evra

Jana Todorović jedna je od najbogatijih žena s domaće javne scene. Iako ne voli da se hvali, Jana se nedavno pojavila na svadbi Đanijevog sina u besnoj mašini marke „mercedes“, koju je platila tričavih 300.000 evra.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading