DRAGANA MIRKOVIĆ KUPILA SINU POKLON OD POLA MILIONA EVRA Marko Bijelić javno podelio oduševljenje, javnost zanemela zbog prizora! (FOTO)
Foto: ATA IMAGES/Foto: Youtube/Printscreen

Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Marko, pre nekoliko meseci proslavio je 22 rođendan. Tom prilikom mama i tata su ga obradovali papreno skupim poklonom, koji je sa javošću tek sad podelio.

Naime, Dragana Mirković i Toni Bijelić kupili su sinu auto. Crni sportski automobil, marke "Chevrolet Corvette", model c7 sada krasi vozni park porodice Bijelić, a svojim novim kolima, Marko se pohvalio na društvenoj mreži "Instagram", piše Story.

Nakon što su za njegov 18. rođendan Dragana i Toni izdvojili pozamašnu sumu novca za "Lamborgini" koji su tom prilikom poklonili sinu, usledio je novi poklon četriri godine kasnije, a da su odabrali kako treba svedoči i činjenica da Marko ne krije oduševljenje novim poklonom.

NATAŠA ŠAVIJA VAN SEBE ZBOG TVRDNJI STEFANOVOG ADVOKATA Oglasila se u nervnom rastrojstvu i uputila jasno upozorenje, istakla da će sve raskrinkati!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading