ŠTA JOJ SE DESILO? Hrvatska pevačica garderobom pokušala da sakrije stomak
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Severina Vučković eks Kojić na društvenim mrežama izgleda izuzetno mršavo i zgodno, dok je sinoć pred beogradskom publikom u jednom hotelu situacija bila potpuno drugačija!

Koketna pevačica pojavila se u crnom, oversajz kombinezonu kojim je očigledno želela da sakrije višak kilograma, međutim, to joj nije pošlo za rukom.

Osim što je Sevka nabacila znatan broj kilograma, što se najviše vidi po njenim nekada mršavim nogama, ono što su mnogi primetili jeste da je pevačici stomak izuzetno „narastao“.

S obzirom na to da nije poznato da li pevačica nakon razvoda od Igora Kojića ima partnera, mnoge je zaintrigirao stomačić koji je pravi trudnički.

- Severina je rešila da maksimalno krije svoju privatnost od medija, jer je njen život uvek bio serviran na tacni. Da li sada ima nekoga ili ne, to niko ne zna, ali je evidentno da se u poslednje vreme i te kako ugojila. Naravno, to na Instagramu ne može da se vidi jer obrađuje fotografije - kaže izvor blizak pevačici za Alo!.

Kako je Severina visoka 170 cm, a da je njena kilaža uglavnom varirala od 55 do 57 kilograma, sasvim je sigurno da je pevačica prešla svoju idealnu težinu o kojoj je uvek govorila, te da jede više nego inače.

Da li zbog nekog stresa ili je ipak trudna, uskoro će svima biti jasno.

Vučkovićeva je nedavno pričala kako održava svoj izgled u petoj deceniji i istakla da izuzetno vodi računa o tome šta jede.

- Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem - priznala je jednom prilikom.

Baš iz tog razloga, Severina vežba šest puta nedeljno, jede pet malih obroka i šeta barem pola sata svakog dana.

No, čini se da je sada odustala i od šetnje i od treninga, ako je suditi po njenim kilogramima.

ATF: Izbegava suđenja sa Milanom

Severina je ponovo izbegla da se sretne sa bivšim partnerom Milanom Popovićem sa kojim ima sina Aleksandra. Poslednje odsustvo sa suđenja pravdala je neodložnim  službenim putem, odnosno gostovanjem na koncertu Brusa Springstina u Rimu, na kome je zapravo prisustvovala kao fan. Pevačica je odlučila da se uopšte ne pojavi na suđenju jer je isplanirala rekreativni odlazak u Rim koji je sudu pokušala da predstavi kao poslovni. Da stvar bude još gora njen sin Aleksandra redovno ispašta upravo zbog njenih hirova i zbog istih izostaje iz škole.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading