Karići i Šavija
Foto: Printscreen/Printscreen

Nataša Šavija se izrevoltirana i besna oglasila na svom Instagram profilu nakon tvrdnji Osmana, oca Stefana Karića, da se dva puta nije pojavila na sudu.

Ona je, na samom početku, otkrila da je razlog zbog kog se nije pojavila na sudu, a u pitanju je komplikacija zdravstvenog stanja nakon nanošenja povreda.

- Izvinjenje za oštećene jer njihov sin leži u zatvoru toliko i muči se,on mi je samo izlomio jagodičnu kost,deformisao oko,preživljam šta preživljavam itd,ali šta se mora nije teško. Stvarno nije u redu da ne dođem u sud sa sepsom,istina,nego uživam u obilasku bolnica,ležanju u bolnici. Ako si u septičnom stanju sa crp om 300, nema veze sto je sve njegovom zaslugom, logicno je bilo da se vratim kuci i po hitnom postupku odem u sud, da bi 'umetnik' bio što pre na slobodi da nastavi da pravi umetnička dela i da se ne muči tamo, za to sam realno trebala i da umrem (bilo je vrlo blizu), stvarno nisam fer.. Boze,Boze.. Razumem da je otac i šta god njegovo dete da uradi da ga se naravno nece odreći i da će biti uz njega, ali da je besan što se toliko ne pojavljujem i da meni treba privođenje? Iako prolazim kroz pakao i to ne zato što sam ja tako izabrala? A pritom zna da sam drugi put hospitalizovana! A čujem da se i njegova partnerka za koju se udao, pardon, oženio takođe isto oglašava. Ja ne znam odakle tim ljudima obraza za takvo razmišljanje, a kamoli izjave.. - istakla je Šavija i dodala:

- I podsećanja radi, taj isti sin, živ i zdrav je čekao da prođu praznici i da se javi policiji?! A ja sam tad, iako sam bila u bolnici strahovala jer je na slobodi zbog svojih bližnjih, jer ako je meni ovo uradio, nisam znala na šta je spreman... da li će nešto uraditi da bi se ja povukla i slično...

POTVRDILA PISANJE ALO! Milica Pavlović otkrila datum koncerta u Areni!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading