BOLAN TRENUTAK ZA PORODICU Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj podelili tužnu vest, pa progovorili o gubitku bebe
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj izgubili su pre dva dana svoje prvo dete. Kako su nedavno otkrili, čekali su devojčicu, kojoj su se neizmerno radovali.

Naime, Cecina ćerka je iznenada i u šestom mesecu trudnoće imala spontani pobačaj, o čemu je s bolom u srcu i duši pratioce na društvenoj mreži Instagram obavestio njen emotivni partner.

„Podelili smo s vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti“, napisao je Nemanja Gudelj.

Anastasija Ražnatović je svoj profil na ovoj društvenoj mreži ugasila, nemoćna da odgovara na poruke svojih pratilaca. Odlučila je da u miru i sa svojim budućim suprugom odboluje ovaj nenadoknadivi gubitak za njihovu porodicu.

Čitava porodica Ražnatović, uključujući Anastasijinu majku Cecu, ali i brata Veljka, tuguje, ali su uz Tasu svim srcem i trude se da joj pomognu da se što pre pridigne i oporavi.

Podsetimo, atraktivna pevačica i proslavljeni fudbaler uplovili su u vezu pre dve godine, a poslednjih meseci su otpočeli i zajednički život u Španiji, gde Nemanja živi i igra fudbal. Vest o njenoj trudnoći dugo su skrivali, ali su nedavno odlučili da obelodane da očekuju ćerkicu.

- Veljko ima dvojicu sinova, i za dečake je nezgodno kupovati garderobu i sve drugo, ali kada princeza bude došla na svet, ja ću bankrotirati. Razmaziću je, i uživaću da joj kupujem haljinice, kompletiće, ukosnice... - izjavila je nedavno Ceca.

U tok-šou koji najpoznatija porodica u Srbiji snima, a koji se emituje na Blic televiziji „Ceca i deca“, Ražnatovićeva je često sa svojom ćerkom razgovarala putem video-poziva o njenoj trudnoći.

- Kako si? Da li i dalje imaš mučnine? - pitala ju je s vremena na vreme zabrinuta majka, dok joj je Tasa iz Španije odgovarala da ih više nema, te da se dobro oseća.

Veljko u tajnosti krstio Krstana

Sin Cece Ražnatović Veljko krstio je u strogoj tajnosti svoje drugo dete, sina Krstana kojeg je nedavno dobio. Svečani čin obavljen je u Hramu Svetog Save na Vračaru, gde su se Veljko i Bogdana Rodić i venčali 24. novembra 2019. godine. Takođe, i krštenje prvog sina Željka pre dve godine obavljeno je u istom hramu, u najužem porodičnom krugu. Kao i njegov stariji brat, i Krstan je primio hrišćanstvo na veliki praznik. Za Željka je bio odabran praznik apostola Svetog Petra i Pavla, a za Krstana Spasovdan.

ČOLI JE PEVALA PRATEĆE VOKALE Nakon prekida saradnje otišla je u rijaliti, a danas se javno obratila pevaču i poručila mu ovo

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading