NAPRAVILA LOM Ana Nikolić nastupom u prestonici najavila spektakl u Areni, pa izvođenjem gošće na scenu pokorila Beograd
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jedna od naših najpopularnijih pevačica Ana Nikolić nastupila je pre dva dana u srpskoj prestonici kao specijalna gošća na žurki „Negujmo“ i tom prilikom pokazala još jednom kako moćno izgleda njen veliki povratak na scenu.

Ovaj vizuelno-muzički spektakl Ana je odlučila da započne zajedno s ćerkicom Tarom, koja je pobrala sve simpatije publike, zbog čega su je pozdravili gromoglasnim aplauzom i ovacijama koje su trajale duže nego što se ona zadržala na bini. Ovo je prvi put da se devojčica nađe s mamom na sceni, ali je takođe i prvi put da se pojavi na jednom javnom događaju. Do sada, i Ana, ali i njen bivši suprug reper Stefan Đurić Rasta trudili su se da svoju ćerku sakriju od javnosti, zbog čega su i njene fotografije, od kada se rodila, na društvenim mrežama objavljivali tako da se Tari ne vidi lice. Uvek su ga skrivali stikerima ili su je snimali s leđa. I ovoga puta, Tari se nisu videle oči jer je na licu imala sunčane naočare, ali se jasno videlo da je Anina naslednica prava lepotica koja, baš kao i roditelji, voli muziku i scenu. Cupkala je nogicama i đuskala u svečanoj roze haljini koju joj je Ana specijalno odabrala za ovu priliku. Energičan nastup pop dive, plesači, velika bina i njeni hitovi koji su se popeli na vrhove svih top-lista naveli su publiku da zatraži produžetak njenog nastupa. 

Nikolićeva je odlučila da vernim fanovima koji su se brojali u hiljadama ispuni želju i otpeva im akapela pesmu „Labilna“.

Ako se po jutru dan poznaje, nakon ovog nastupa i velikog povratka Ane Nikolić možemo samo da naslutimo kakav nas audio-vizuelni spektakl očekuje 7. oktobra tekuće godine, kada je pop diva zakazala svoj prvi veliki solistički koncert u beogradskoj Štark areni.

Organizacija ovog događaja poverena je Hajp produkciji, renomiranoj kući koja je poznata po svojim vrhunskim koncertima i nezaboravnim muzičkim iskustvima.

 

Ne verujem u bezuslovnu ljubav

Pevačica Ana Nikolić je nakon razvoda od Stefana Đurića Raste izjavila da više ne veruje u brak i ljubav za ceo život. Ipak, istakla je da su ostali u prijateljskim odnosima kako Tari ništa ne bi nedostajalo.

- Ne verujem više u bezuslovnu ljubav između muškarca i žene jer sam u međuvremenu postala majka. Rasta i ja više ne možemo da budemo ljubavni par, jer ja Rastu doživljavam kao nekog daljeg rođaka. Takav odnos i imamo. On je dobar prijatelj, otac, saradnik, hiperinteligentan. On samo nije bio dobar za muža - izjavila je ona svojevremeno.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading