NAŠA VODITELJKA JE DOKTOR NAUKA! Lea Kiš jedna je od najobrazovanijih lica na estradi, a evo koji fakultet je završila
Foto: Printscreen

Voditeljka Lea Kiš godinama je na javnoj sceni i veoma je uspešna u poslu kojim se bavi, a malo ko zna koje obrazovanje ima.

Lea je, naime, završila Akademiju lepih umetnosti, smer menadžment u novinarstvu, magistrirala komunikologiju ali i doktorirala na Fakultetu dramskih umetnosti.

Međutim, malo ko zna da je popularna voditeljka svojevremeno bila student Bogoslovskog fakulteta, koji je upisala isključivo po svojoj želji.

–Bila sam jedna od prvih žena koja je upisala Bogoslovski fakultet Srpske Pravoslavne Crkve tih devedesetih godina, i na to sam veoma ponosna– otkrila je svojevremeno Lea Kiš.

Inače, Lea Kiš sa suprugom Momčilom Jokićem i njihovom mezimicom Sarom Miom napravila je pravi mali raj nadomak Beograda.

Kako je jednom prilikom za "Blic" istakla, oni najviše vole da se zajedno okupe kod bazena, a dvorište su uredili sa posebnom pažnjom.

-Sva godišnja doba na Avali su lepa. Leti najviše koristimo deo kod bazena, jer su ovih godina vrućine u gradu bile nepodnošljive. Svaki deo kuće već skoro deceniju sređujemo, tako da nemam baš omiljen kutak. Vreme proleti u prirodi, zaista je pravi odmor u svakom smislu i sve je mnogo opuštenije - otkrila je voditeljka svojevremeno i dodala:

-Kada je opremanje kuće i dvorišta u pitanju, ne konsultujem se sa stručnjacima, jer moj muž voli sam da osmišlja kako dvorište tako i enterijer. On je rođen na moru i živeo je do studija u tom ambijentu, tako da naša kuća na Avali u mnogome podseća na morske kuće. Mnogo kamena, konoba i boje mora. Često nam dolaze prijatelji, mada Sara Mia više koristi kuću na Avali za svoje društvo, često voli da napravi velike zabave i dobre žurke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading