Nikolina Pišek
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTV Pink

Nikolina Pišek našla se na meti manijaka koji je nju i njenu ćerku napao nasred ulice, a kako navodi, uzrok tome je navodno njen povišeni ton prema naslednici.

„Otišla sam sa ćerkom u šoping, nakon čega je pas imao potrebu da izvrši nuždu nasred puta. Budući da su mi ruke bile pune stvari, a ja nervozna jer nisam imala čime da pokupim izmet, izrevoltirano sam ćerki naredila da ode u auto, a nakon što je ona to odbila, viknula sam na nju“, izjavila je Nikolina, pa nastavila sa prepričavanjem nemilog događaja.

„Nepoznat muškarac koji se našao na tom mestu neprestano počinje da mi ponavlja kako ne treba da vičem na svoje dete, a nakon što sam ga ohladila i ušla u automobil, on je krenuo za mnom. Otvorio je vrata mog automobila i svoj poveći nos mi uneo u facu. Izgovara mi: „Slušaj me, glupačo, da ne bih pozvao policiju da te privede“ - otkrila je Pišek, te priznala da je situacija u velikoj meri potresla njenu ćerku.

„Zar moje dete, koje je prepuno trauma zbog sotona koje smo smatrali porodicom i zbog čega ide na psihoterapiju, treba da dobije nove frustracije zbog egomanijaka?“, napisala je ona na svom Instagram profilu, pa dodala:

„Moje dete je u strahu, debilčino.“   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading