Anđela i Zvezdan
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Najbolji primer za to da prava ljubav uvek i sve pobeđuje jesu Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, koji su iz svih nedaća koje su ih zatekle izašli još jači.

Od samog početka njihovog odnosa nailazili su na niz osuda i zlobnih komentara, a gotovo da nema osobe koja im nije prognozirala raskid odmah po završetku rijalitija. Ipak, „belu kuću“ su napustili pre nešto više od dve nedelje, a svaki dan van nje koriste za zajedničke trenutke i razmenu nežnosti.

Kako bi potvrdili staru narodnu izreku „Ljubav je jedina stvar koja se deljenjem umnožava“, ljubavnici su sa mnogobrojnim fanovima podelili vest o Anđelinoj potencijalnoj trudnoći.

Snimajući lajv na društvenoj mreži Tiktok, na kojoj su izrazito aktivni, Zvezdan je priznao da je primetio čudno ponašanje kod svoje partnerke.

- Izgleda da je Anđela stvarno trudna. Čas joj je vruće, čas joj je hladno. Hajde da napravimo anketu o tome da li je Anđa u drugom stanju. Nervozna je non-stop - rekao je Zvezdan u šali, a onda se u razgovor uključila i ona.

- Nisam non-stop - dodala je kroz smeh.

Zvezdan je zatim nastavio da ređa niz simptoma koje je primetio kod svoje partnerke, a koji ukazuju na to da se ona nalazi u blagoslovenom stanju.

- Jede joj se stalno neka određena hrana. Molim vas da mi kažete da li da krenem da bežim odmah ili sada - rekao je on, a nakon što je od fanova dobio potvrdu da treba da pobegne, Slavnić je uputio odgovor kojim je potvrdio ljubav prema svojoj 22 godine mlađoj devojci.

- Pa mogao bih da pobegnem jedino sprat niže, dotle bih stigao.

U skladu s njegovim ponašanjem, i ovoj situaciji je dodao trunku humora, te ostavio prostora za još jednu mogućnost.

- Dok razmišljam o ovim simptomima, pada mi na pamet da je možda u pitanju i preuranjeni klimaks - izjavio je on šaljivo.

Podsetimo, Anđela i Zvezdan su se i tokom učešća u rijalitiju doticali ove teme, a Đuričićeva je neretko isticala kako bi volela da bude majka Zvezdanove dece, te bi mu u skladu sa starim srpskim običajima rodila tri Srpčeta.

Zorica tužila trudnu Anđelu

Jedan od odnosa koji je svakako obeležio šestu sezonu Zadruge jeste odnos Anđele i Zorice Marković.

Gotovo da nije prošao dan bez njihovih svađa, a kako su razmirice svakog dana postajale sve nepodnošljivije, Markovićeva je odlučila da podnese tužbu protiv svoje znatno mlađe cimerke.

- Anđela je za mene vazduh nakon svega onoga što je izgovorila, ne želim da pričam o njoj. Tužba je već otišla i to je sve što imam da kažem - istakla je Markovićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading