Dragan Stojković Bosanac
Foto: Alo/Alo

Tokom dugogodišnjeg staža kao član žirija „Zvezde Granda“ proslavljeni harmonikaš Dragan Stojković Bosanac postao je omiljeni u narodu, a o tome svedoči i poslednja objava na njegovom Instagram profilu.

Naime, tik pred samo finale najpopularnijg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, Bosanac je odlučio da uzme poredah od napornih snimanja i sa ćerkom posetio jedan restoran u Sarajevu gde je dočekan veoma srdačno, a o svemu je obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi da istaknuti muzičar uživa u bogatoj trpezi, a jedan detalj mnoge je nasmejao, ali i prijatno iznenadio.

Naime, konobar restorana Bosanca je najpre poslužio, zatim mu lično iseckao hranu, a onda i nahranio muzičara što je mnogima bilo veoma simaptično. Takođe, sasvim je jasno da je Bosanac veoma poštovan i cenjen u narodu, te da ga mnogi poštuju i kao muzičara, ali i kao mentora mladih nada „Zvezda Granda“

Zanimljivu situaciju iz restorana zabeležila je Draganova ćerka Aleksandra Stojković Džidža.

Bosanac je na pitanje koga vidi kao ovogodišnjeg pobednika „Zvezda Granda“ odgovorio:

–Da budem iskren za sada se niko nije izdvojio. To sve zavisi od glasanja i prebrojavanja glasova.

S obzirom da je takmičenje napustio i poslednji kandidat iz njegovog tima nismo mogli, a da ga ne pitamo za komentar, a njegova reakcija je potpuno neočekivana.

–Pa mislim da je to ok jer prosto čovek koji vodi emisiju sagledava to sa jedne drugačije perspektive, kandidate koji bi trebalo posle takmičenja da ostave utisak i postanu popularni, te da svojim pojavljivanjem promovišu Grand i ovu emisiju– smireno je odgovorio harmonikaš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading