Darko Lazić promocija albuma
Foto: Privatna arhiva/Foto: Ataimages

Darko Lazić proslavio je sinu Alekseju 4. rođendan. Pevač je naslednika dobio sa verenicom Marinom Gagić sa kjom je i organizovao slavlje na jednom salašu.

Pored bivše verenice Marine njemu je društvo pravila i novopečena supruga Katarina. Ovim potezom folker je svima dao do znanja da su sada svi u odličnim odnosima. Pored raskošne dekoracije u nijansama plave boje na žurki su bili i animatori koji su zabavljali decu.

Kao i mnogi dečaci njegovih godina, tako i Aleksej ima svog omiljenog superheroja u pitanju je Supermen sa kojim se maleni posebno oduševio. Darko i Marina su se potrudili da pored gala dekoracije, naprave isto takvu i trpezu koju su pripremili za naslednika i zvanice.

Goste zabavljala Ana Jovanović koja se slikala sa Darkom i njegovom novom ženom

Sa gostima su slavili do kasno uveče, a za dobru atmosferu bila je zadužena pevačica Ana Jovanović. Ono što je svima skrenulo pažnju jeste i to što je folker dovezao motor i parkirao ga među goste.

Inače, pevač je nakon veze sa Marinom, bio sa pevačicom Barbarom Bobak. Vrlo brzo je i nju zamenio sa Katarinom sa kojom se pre par meseci tajno i oženio.

PEVAČ ŠOKIRAN Petra Graša obožavateljka gestom oborila sa nogu, on joj obećao samo jedno

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading