Novi rijaliti
Foto: Alo/Hype Production

Uzbudljive vesti stižu sa HYPE televizije! Kako smo juče ekskluzivno preneli, Saša Mirković, producent i vlasnik HYPE televizije, najavio je novi rijaliti koji će uskoro započeti sa emitovanjem na HYPE televiziji. Mirkovićeva objava je izazvala veliko interesovanje među publikom, koja nestrpljivo iščekuje detalje o ovom novom TV formatu.

Uzbuđenje je dodatno poraslo kada je HYPE produkcija otkrila informaciju da je poznato prvih šest učesnika koji će se naći u ovom rijalitiju. Ipak, kako bi zadržali dozu tajanstvenosti i iznenađenja, odlučili smo da iskoristimo samo inicijale prilikom otkrivanja takmičara.

Sada se, na Instagram profili oglasio vlasnik Hype produkcije, Saša Mirković i otkrio nove informacije vezane za ovaj projekat. 

- Pravi rijaliti-(NE)MOGUĆA MISIJA od oktobra na @hypetv.rs. Prva nagrada za koju će se takmičari boriti je 250.000 evra druga 50.000 e i treća 50.000. Budite rame uz rame sa najvećim imenima estrade i najpoznatijim rijaliti igračima. Šaljite poruke koga bi sve voleli da vidite. Prijave šaljite u DM- napisao je Mirković na svom profilu. 

Naime, on je ovom prilikom otkrio da je nagrada znatno uvećana od prvobitne cifre za koju se saznalo pre neki dan. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading