Ana Nikolić pokazala rane na licu
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Naime, platformama je sada isplivao uznemirujuć video-zapis Ane Nikolić koja u bunilu otkriva svoje "dijagnoze", te za svoje stanje krivi majku.

U jeku skandala u kome se našla Ana Nikolić nakon raskola sa menadžerom Sašom Mirkovićem, te videa koji prikazuje zabrinjavajuće stanje pevačicinog lica, isplivao je novi snimak na kome "devojka od čokolade" za stravične kratere krivi svoju majku Milijanu.

-Na tom splavu neću više da radim, poruči mu da puši ku*ac, nikada tako prosta nisam bila, izvukao je najgore iz mene. Neka majmun glupi kupi ozvučenje, novu binu i klimu. Neka me više ne zove u životu. Mogu da mu otpevam sahranu samo. Slažem se, kasnila sam, ali on toliko se*e da je to strašno- govorila je Ana najpre o saradniku, a onda se osvrnula i na rane koje ima na licu.

- Neću, bre, ja da ležem na kožna odeljenja i da mi ljudi pričaju, bre, da imam psihijatrijsko oboljenje, a ležim na kožnom... I treba mi psihijatar. To su moje dijagnoze! Imati neraščišćene konfikte u sebi. Imam sa ovom gospođom "aspidom" pored mene, pošto me je majka odvela kod lekara. Ona je strašno zabrinuta za mene, pa vidi na na šta ličim... Zbog tebe! Ti me vodiš kod lekara... Put do pakla popločan je dobrim namerama - brecala pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading