Ana Nikolić i Saša Mirković
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Ana Nikolić na svom Instagram profilu podelila je sliku Saše Mirkovića uz poruku koja je šokirala sve. Kako je pevačica napisala, njih dvoje su prekinuli saradnju jer je Mirković navodno "manipulisao njom". 

Nakon što je Ana vlasnika "Hajp produkcije" nazvala nečovekom, on je izneo svoju stranu priče i istakao da je do sukoba sa pevačicom došlo zbog njenih poroka. 

Saša Mirković

Printscreen

 

- Svi me pitaju zašto sam dozvolio da se objavi snimak Anin. E evo da vam odgovorim. Zato što mora neko da stane u kraj njenoj ludosti i bande narkomana oko nje. Mora porodica da je smesti u psihijatrijsku ustanovu na lečenje, a ne da dopušta da se zabavljaju ljudi sa njenim stanjima na društvenim mrežama. Ona je ozbiljno bolesna žena i to svi vidimo i niko ne preduzima ništa. E evo ja sam preduzeo jer ne želim da ćutim tome. Dalje u pitanju je i odrastanje i vaspitanje njenog deteta. I to Rasta zna pa i on mora preduzme nešto, jer ne može mala da odrasta u takvoj sredini, okružena narkomanima koji je čuvaju i zabavljaju ili da gleda majku kako se valja po podu i baljezgari svašta sa licem koje je unakaženo. Eto zato sam objavio i da znate zbog toga sam se po njoj nećovek a po meni LJUDINA! Živi bili! - napisao je on u saopštenju.

TVOJ VRAT NA MOJIM GRUDIMA Nikad vrelije izdanje Eme Radujko

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading