Paparaco Ana Nikolić
Foto: Alo/Foto: Alo!

Situacija u kojoj se poslednjih dana nalazi pevačica Ana Nikolić ne prestaje da intrigira javnost, a u nizu prljavog veša koji je osvanuo na društvenim mrežama, pojavio se još jedan audio-snimak na kom pevačica govori do sada neotkrivene detalje.

Naime, Ana je slala glasovne poruke svom prijatelju u kojima je vidno uzdrmana otkrila da veruje da je za njeno stanje kriva viša sila, te smatra da je jedini izlaz iz ove situacije odlazak kod vračare.

- Dogovorili smo se da me vodiš kod te žene, moraš celokupnu sliku da uzmeš. Ako tebe nisam ispoštovala, onda nisam nikoga. Meni stvarno nije dobro i stvarno te molim daj mi broj te žene, ne moraš da ideš sa mnom, otići ću sama, veruj mi. Meni nije dobro. Godinu dana ne znam šta mi je, ta žena je vidovita. Ona neka kaže šta mi je, vidiš da sam luda - rekla je Ana, te potom progovorila detaljnije o svom stanju.

- Nisam osoba koja je poznata po kašnjenju, ali poslednjih godinu dana ne postoji događaj na koji sam stigla. Razumeš da se sa mnom dešava nešto što nije uobičajeno i normalno? To nije problem koji nipodaštavam. Ne pijem ja alkohol godinu dana, pijem ga već godinama i ne znam kakve to veze ima. Kao izgubljeni slučaj sam, idem i tražim stvari po kući, ne znam gde mi je šta - priznala je Nikolićeva, pa dodala:

- Menjala sam 300 čistačica, sve su mi budaletine dolazile. Da ne pričam šta mi je poslednja dadilja priredila, ucenjivala me je... Ma haos mi prave od života. Ne usuđujem se da više ikoga pustim u stan, sve radim sama, kao Pepeljuga sam. Pa se ja spremim, pa me ispaljuju za kostime, pa su me ispaljivali i za frizuru i šminku... Sada mi sve više dolazi do glave da je sve to bila opstrukcija. Noću nisam spavala, pa sam se celi dan bavila kostimom je*enim, pa smo stigli u pet, a ja sam zaspala. Kasnila sam i na tonsku probu. Nije lepo kašnjenje, i to u životu nisam radila, ponoviću. Deteta mi mog, to nije namerno i nije izigravanje zvezde - zaključila je Nikolićeva, koja priznaje da je svesna ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazi.

Goca: Svi su digli ruke od nje

Pevačica Goca Božinovska oglasila se po pitanju stanja svoje koleginice, te priznala da su svi odustali od nje, iako joj je sada pomoć najpotrebnija.

- Verujem da su mnogi poverovali u priče da je alkoholičarka i narkomanka, pa su digli ruke od nje. Odjednom čuješ neke priče, ovo se nije desilo preko noći. Verujem da mnogi misle da je istina, a opet ni za svoje najrođenije nisi siguran šta je tačno. Čak i da je istina, njoj treba pomoći - rekla je Goca za domaće medije.

Ana: Možda se pomirim s Mirkovićem

Anino skandalozno izdanje obelodanio je njen doskorašnji menažer Saša Mirković nakon što je prethodno došlo do sukoba između njih dvoje.

Ana je potom danima iznosila gnusne uvrede na njegov račun, a sada je, po svemu sudeći, okrenula novi list.

- Ne možemo nas dvoje zajedno. Naša prva saradnja je počela tako što sam skoro pa iskakala iz kola u pokretu, 15 minuta je trajala tad. Druga saradnja nam je trajala, evo, sedam meseci. Možda treća bude duža, videćemo. Postoji šansa za novu saradnju sa njim uvek, sa nama se nikad ne zna - priznala je Ana pripadnicima sedme sile, i dodala da neće otkazati koncert u Areni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading