Nataša Šavija tvrdi da joj je pretio Stefan Karić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nataša Šavija zadobila je teške telesne povrede početkom maja kada je brutalno pretučena, a od tada ona prolazi kroz pravi pakao. Iako je već išla na jednu operaciju lica, zbog posledica koje je doživela prilikom napada starleta bi danas ponovo trebalo da ode u operacionu salu.

Naime, kako saznajemo od izvora bliskog Šaviji, ukoliko svi rezultati budu uredni, njoj će maksilofacijalni hirurg ugraditi titanijumske pločice, a operacija je veoma komplikovana.

- Nataša je primljena u Urgentni centar da bi otišla na još jednu operaciju lica. Ukoliko svi rezultati pred operaciju pokažu da je njen organizam spreman da ponovo uđe u totalnu anesteziju, ona će danas imati veoma zahtevnu operaciju - rekao nam je izvor, koji je potom otkrio detalje intervencije.

- Maksilofacijalni hirurg će morati da joj ugrađuje titanijumske pločice u lice, tačnije, na mesto gde se nalazila jagodična kost. Nakon snažnog udarca, njoj je jagodična kost pukla, što je dovelo i do deformiteta lica. Upravo zbog toga joj je jedno oko znatno spušteno. Operacija može trajati i do nekoliko sati, ali nadamo se da će sve proteći kako treba - objasnio nam je sagovornik, pa priznao da je starletu strah od ponovnog ulaska u anesteziju.

- Jako se plaši da li će sve proći kako treba. Boji se da neće moći da povrati stari fizički izgled, i da će joj jedno oko uvek biti spušteno. S obzirom da je nedavno preležala sepsu, brine i da ponovo ne dođe do nekih komplikacija. Jako je uznemirena, ali nada se najboljem. Svi je bodre i ima veliku podršku porodice i prijatelja. Zaista je prošla kroz mnogo težak period i junački podnosi sve što joj se dešava - govorio nam je sagovornik.

 

- Svi je savetuju da nakon operacije ode kod psihijatra da bi lakše prevazišla traumu, ali ona još uvek razmišlja o tome. Trenutno je fokusirana na oporavak i na suđenje koje je čeka - zaključio je sagovornik za Alo!.

Podsetimo, Šavija je na jednoj svadbenoj proslavi doživela brutalne batine za koje je optužila bivšeg zadrugara Stefana Karića. On je mesec dana proveo u pritvoru, nakon čega je pušten da se brani sa slobode, a suđenje tek treba da počne.

Zarađuje od golotinje

Nataša je nedavno najavila veliki povratak na sajt Onli fans na kojem zarađuje od svojih nagih fotografija. Ona je tom prilikom za pretplatnike pozirala bez trunke odeće, a facu je sakrila sunčanim naočarima da se deformitet ne bi video.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading