Tamara Todevska
Foto: Privatna arhiva/Promo

Ovog jula smo se i uverili da Tamara Todevska ne gubi vreme i publici vec drugi put ove godine nudi nešto novo i drugačije!
Naime, Tamara je objavila svoju novu pesmu "Tornado"! Zanimljivo je da tekst potpisuje srpska pevačica i tekstopisac Ana Radonjić / Zoe Kida, dok su za muziku i aranžman bili zaduženi Tamara i njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Lazar Cvetkoski.
 Muzički spot za pesmu uradila je producentska kuća "Division", a tokom juna je sniman na više lokacija širom Skoplja.
 „Tornado” je Tamarin drugi singl ove godine, koji ima više boja, brži ritam i pozitivnu energiju, i sjajno se uklapa u vruće letnje dane:
 – „Tornado” je naša nova muzička priča i veoma sam srećna što smo napravili pesmu i spot, koji su ispunjeni brzim ritmom i lepom energijom.  To nam je najpotrebnije u periodu u kome živimo!  Zadovoljna sam kompletnim proizvodom, pesmom i spotom i iskreno verujem da će se dopasti mojoj publici, kako u Makedoniji, tako i širom zemalja u regionu, ističe Tamara.
 Video savršeno prikazuje atmosferu pesme "Tornado", a Tamara je jos jednom pokazala koliko je scena voli! Njen vizuelni izraz je drugaciji,  a u svakom je opet svoja i jedinstvena! U njemu učestvuje nekoliko igrača, dok je glavni koreograf Dejan Bitrovski.  Cela plesna ekipa, u pratnji Tamare, podelili su neverovatnu energiju i emociju.
Pesmu i spot objavljuje ADA Varners Records, a „Tornado” je dostupan na svim digitalnim muzičkim platformama.
Todevska je u proteklom periodu imala više koncerata širom Makedonije, a svojim medijskim nastupima i nastupima bila je aktivna u zemljama regiona, kao i na nekoliko predevrovizijskih manifestacija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading