Kristijan Golubović
Foto: Alo/Pink printskrin

Kristijan Golubović sa verenicom Kristinom Spalević i sedmomesečnim sinom Konstantinom nalazi se u Hrvatskoj na letovanju. Međutim, nevreme im je pokvarilo sve planove.

Kristijan Golubović porodično letuje u Omišu, malom gradiću koji se nalazi između Splita i Makarske. Međutim, jako nevreme uništilo im je porodično uživanje.

-Strašno je nevreme, morali smo da bežimo u apartman. Trebalo je da plovimo jahtom i već smo se sve dogovorili, sve isplanirali, spremili se i krenuli da se ukrcamo i otplovimo u obilazak obližnjih Hrvatskih ostrva, ali su nas hitno evakuisali. Kristina se baš uplašila zbog deteta, da ne počne da vrišti zbog grmljavine, ali ni njoj sada u trudnoći stres nije potreban. Srećom niko nije povređen, na vreme smo se sklonili, a na ovom brdu Kaskade gde smo smešteni letelo je sve i svašta na sve strane - objasnio je Golubović. 

Kristina Spalević u trećem mesecu trudnoće je, pa kako kaže mora da se vrati u Srbiju zbog pregleda.

-Nekoliko dana je sve bilo super, brčkali smo se na obližnjoj plaži, ali od kada je krenulo nevreme, voda je mnogo hladnija. Srećom ne ostajemo dugo, jer ja zbog trudnoće i mojih pregleda moram da se vratim u Beograd - objasnila je Kristina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading