Noa i Ana Marija
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Ana Marija Pavlović je, kako se spekuliše, novo lice rijalitija. Transrodna devojka navodno ulazi u "Zadrugu 7", a malo ko je prepoznao njeno lice, s obtirom na to da nije prvi put pred kamerama.

Naime, Ana Marija je i pre bila na malim ekranima i bila učesnik jedne emisije, ali je tada izgledala potpuno drugačije.

Mlada Ana je pre osam meseci tražila suprugu u emisiji "Brak na neviđeno", bila je u ulozi mladoženje i predstavila se kao Marko Pavlović.

Ana se i oglasila kada je snimak emisije postao popularan i potvrdila da je to ona:

- Da istina je, to sam ja. Ne znam zašto se toliko priča o tome, ništa to nije toliko strašno, ali okej - rekla nam je ona za "Telegraf".

Ana je priznala da mrzi sve na sebi što je čini muškarcem, da ulazi u "Zadrugu 7 Elitu", te da gledaoci mogu očekivati i promenu pola pred kamerama.

- Nije mi bitan izgled, čak ni karakter već kakav je neko prema meni. Ja ako primetim da mi nešto glumi, da se pretvara, da je političarka, može samo da od*ebe od mene - pričao je on u emisiji, pa se dotakao bivših veza:

- Bio sam u vezi sa crnkinjom 2 meseca, ali s obzirom na to da sam živeo u Beču, nismo opstali. Uvek sam imao neke kratke veze, ništa posebno.U emisiji se taođe pojavila i pevačica Vesna Vukelić Vendi, koja nije imala reči hvale za Marka Pavlovića.

Marko je tvrdio da veruje u Boga, slavi slavu i da povremeno ide u crkvu. Vendi je tada počela da mu postavlja pitanja vezana sa religiju, na koje on nije znao odgovor.

- On je jedna hendikepirana osoba, mislim na intelektualno i energetski. Gde god da se pojavi može da napravi problem, a ja sam sigurna da će ga mlada lansirati posle prve bračne noći - pričala je Vendi tada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading