Hype rijaliti
Foto: Alo/Printscreen

Hajp rijaliti ipak će se emitovati, a jedna od glavnih zvezda biće pevač Aca Lukas!

Kako Alo! otkriva, produkcija TV Hajp ovih dana uveliko radi na realizaciji novog projekta, koji bi trebalo da startuje početkom oktobra, a koji će trajati minimum tri meseca. Nagradni fond Hajp rijalitija je 350.000 evra, a kako nam je objasnio estradni menadžer i producent Saša Mirković, Lukas je rešio da uđe u rijaliti bez honorara!

Hype rijaliti

Printscreen

 

- Cilj nam je da napravimo rijaliti koji će biti nešto potpuno drugačije. Hoćemo da širimo ljubav i društvenu odgovornost, ali i da pokažemo ljudima da u rijalitiju mogu da se promovišu prave vrednosti - rekao je Mirković za Alo!, a potom je otkrio da će, uz Lukasa, i on ući u rijaliti.

- Lukas i ja ćemo boraviti u kući sedam dana i za to nećemo uzeti honorar iako je nagradni fond 350.000 evra. Radićemo sve što budu radili i ostali učesnici, spavaćemo u istom prostoru i ješćemo za istim stolom. Drugim rečima, nećemo imati nikakve povlastice u odnosu na druge. Lukasa sam zamolio da zajedno uđemo, a njemu se dopao koncept jer i on svojom muzikom i energijom širi ljubav i pozitivne vibracije - rekao je Mirković, i otkrio da će se uz njih pojaviti još dosta poznatih lica.

Aca Lukas

Foto: ATA Images

 

- Jedino što zasad mogu da vam kažem je to da će voditelj biti Milan Milošević, da će kroz naš rijaliti proći i dosta regionalnih zvezda, ali i običnih, nepoznatih ljudi. Osim toga, učesnici koji budu shvatili da taj format nije za njih moći će da ga napuste u svakom trenutku - rekao je Mirković, a potom je otkrio i gde će se rijaliti snimati.

- Mogu samo da kažem da ćemo snimati na jednoj lepoj i neobičnoj lokaciji, koja neće biti gradska sredina. Bićemo okruženi prirodom, a svi učesnici će morati da rade i da svoje proizvode prodaju na aukciji. Plan je da startujemo prvog oktobra, a moja želja je da trajemo tri meseca. Ukoliko publika bude htela još, produžićemo - rekao je Mirković, i dodao da će samo jedna stvar biti zabranjena.

- Mi nećemo imati obezbeđenje jer za to neće biti potrebe, nećemo dozvoliti svađe, a ni tuče jer ćemo promovisati ljubav - rekao je Mirković za kraj.

(Sonja Andrić)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading