Tasa i Gudelj
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Istinska ljubav prava je retkost u današnjem vremenu u kom su, po mišljenju mnogih, vrednosti poljuljane, a dokaz za to da ona ipak postoji su pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj.

Par koji je prošle godine započeo vezu uskoro će stati na ludi kamen, a fudbaler je pevačicu zaprosio pre mesec dana na Ibici.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Nemanja je za verenički prsten s velikim dijamantom iskeširao 20.000 evra, a par još nije odlučio kada će organizovati svadbu, budući da to zavisi od obaveza koje fudbaler ima u svom klubu.

- Od početka svoje veze Anastasija i Nemanja su znali da su stvoreni jedno za drugo i da žele život da provedu zajedno. Nažalost, desilo im se da izgube bebu, ali su zajedno uspeli da prebrode težak period. Gudelj je i pre Anastasijine trudnoće želeo da je veri, ali tek nedavno se desio pravi trenutak za to kada su otišli na Ibicu - rekao je izvor za Alo!, i objasnio da je Nemanja pre odlaska na odmor isplanirao kako da veri svoju devojku.

- Najpre je dugo birao prsten za Anastasiju, a u tome su mu pomogli najbliži članovi porodice. Odabrao je prsten sa velikim dijamantom, za koji je iskeširao 20.000 evra. A pre odlaska na Ibicu, do tančina je isplanirao kako će izgledati večera na kojoj će zaprositi svoju dragu - ispričao nam je izvor.

- Plan je bio da Anastasiju zaprosi na romantičnoj večeri u restoranu pored plaže pod otvorenim nebom. Put do njihovog stola posuo je laticama ruža, a unajmio je i bend koji ih je tokom cele večeri zabavljao pevajući tradicionalnu špansku muziku, profesionalne igrače koji su pratili latino ritam, bacače plamena, pregršt balona i ostalih detalja vezanih za dekoraciju - rekao je sagovornik na samom početku, pa nastavio sa pričom.

- U trenutku kada je Anastasija izgovorila sudbonosno „da“ usledio je gromoglasan aplauz svih prisutnih, a raskošni vatromet se rasplamsao po nebu, te je cela Ibica, na kojoj se odigralo veče za pamćenje, zasijala - rekao je naš izvor, i dodao da će se Anastasija i Nemanja tek dogovoriti o datumu svadbe.

- Želja im je da se venčaju u Španiji, budući da Gudelj tamo živi i igra za Sevilju. Međutim, zbog obaveza koje ima prema svom klubu, još ne mogu da odrede tačan datum svadbe. Kada god bila, biće to prava fešta za sve - rekao je naš izvor na kraju.  

Od Cece i Veljka tražio Tasinu ruku

Iako je veridbu organizovao na svetskom nivou, Nemanja nije preskočio tradicionalne srpske običaje, te je za ovaj čin tražio blagoslov od porodice svoje buduće supruge, otkriva izvor za Alo!.

- Neposredno pred organizaciju veridbe Nemanja je od Cece i Veljka Ražnatovića zatražio Anastasijinu ruku. Oni su mu dali blagoslov, tako da da su svi bili zadovoljni - otkrio je za Alo! izvor blizak mladim ljubavnicima.

Upoznali se preko prijatelja

Anastasija i Gudelj započeli su vezu u početkom prošle godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Posle nekoliko zajedničkih izlazaka, Tasa i Gudelj su počeli da se zabavljaju, a pevačica je vrlo brzo upoznala njegovu porodicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading