Milica Pavlović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Milica Pavlović sutra puni 32 godine, a večeras je napravila veliku proslavu, na kojoj okuplja najbliže.

Seksi senjorita je pripremila bajkovitu dekoraciju na veselju, koje će, zasigurno, sve ostaviti bez teksta, a na početku razgovora pred pripadnicima sedme sile dotakla se svog, kako kaže, najvećeg pijanstva.

Milica Pavlović

Foto: Ataimages

 

Ona se za žurku opredelila za dobitnu kombinaciju, koja je otkrivala njen struk, kao i grudi pa je sa osmehom na licu pozirala fotoreporterima.

Bele pantalone sa savršenim detaljima i top na kojem su upečatljivi kristali, mamio je poglede prisutnih.

Pevačica je za goste imala poseban zahtev. Naime, obavezan "dress code" je bela garderoba, te njene zvanice moraju doći obučene samo u ovu boju.

Milica Pavlović

Foto: Ataimages

 

- Sećam se svog najvećeg pijanstva, to je bilo prošle godine, posle rođendana... Ne želite da znate šta je bilo! Mislila sam da vladam sobom, da je sve normalno, a kad sam videla na šta sam ličila sve mi je bilo jasno - kazala je Milica pred našim kamerama, pa se pred svima dotakla oca i maćehe.

- Otac neće biti večeras. On mi ne brani da pijem (smeh) On kad popije jednu rakiju, prepričava tri nedelje to. Maćeha i ja volimo da popijemo... Stomakliju volimo! Da - istakla je pevačica.

- Aleksandra Prijović je zakazala drugu Arenu, da, to su velike stvari, čestitam joj ovom prilikom. Publika nema potrebe da brine, tu su mlađe nade, sposobne da prave velike koncerte. I Tea, i Aleksandra, ja eto, neka publika mirno spava! Volela bih i ja drugu Arenu, naravno - navela je pevačica.

Milica je prokomentarisala i prozivke na račun njenog igranja na društvenim mrežama.

- Baka mi je usadila da imam energiju, to prenosim na sceni. Ti što komentarišu moje igranje na bini, nemoguće je da ja ne igram dobro. Pa, deset godina imam takav osećaj za ritam, kako sad da ne igram dobro? Nemoguće je to - kazala je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading