Ćerka Miroslava Lazanskog
Foto: Alo/Printscreen

Miroslav Lazanski je porodični život držao je podalje od očiju javnosti. Nije koristio društvene mreže, retko se pojavljivao na javnim dešavanjima, a ako biste ga i sreli na ulici, obično je bio sam. U braku je proveo više od trideset godina, a sin Aleksandar, rođen 1990, postao je rezervni potporučnik Vojske Srbije.

Ćerka Miroslava Lazanskog

Printscreen

 

Šarmantan, elokventan i markantne pojave, privlačio je pažnju lepšeg pola. Neke dame nisu prezale od pokušaja da se, čak i javno, izbore za njegovu naklonost.

U tome je najdalje otišla glumica Gordana Bjelica, publici najpoznatija po ulozi sekretarice Bebe u seriji „Srećni ljudi“. Ona je, svojevremeno, tužila Miroslava Lazanskog i zahtevala da prizna očinstvo nad njenom ćerkom Teodorom, rođenom 1994. godine.

Inače, reč je o Teodori Bjelici, koja je krenula stopama majke. Mnogi je smatraju jednom od najlepših mladih glumica, a publika ju je mogla videti u seriji „Tri muškarca i tetka“.

Ćerka Miroslava Lazanskog

Printscreen

 

Miroslav Lazanski nikada nije želeo da komentariše optužbe Gordane Bjelice, „slučaj“ je s vremenom stavljen „ad acta“, a konačna reč suda nikada nije obelodanjena.

‒ Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka. Završio se sporazumno. Posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka. Nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Imale smo jedan ozbiljan razgovor kada sam joj sve objasnila i više i tome ne pričamo - rekla je posle svega Gordana Bjelica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading