Milić i Suzana
Foto: Printscreen/Instagram

Roker Milić Vukašinović ponovo je završio u bolnici. Nakon operacije aneurizme u nozi i problema sa disanjem izazvanim vodom u plućima, ekskluzivno za Alo! oglasila se njegova supruga Suzana.

Ona je rekla u kakvom je stanju Milić i šta je prouzrokovala naglo pogoršanje zdravstvenog stanja rokera.

- Milić se oporavljao od prethodnog zahvata kada je operisao aneurizmu na nozi. Oporavak je krenuo dobrim putem, međutim, u tom postoperacionom periodu je dobio bakterijsku infekciju.  U pitanju je bolnička bakterija klostridija koja se dobija usled unošenja prevelike doze antibiotika i to nije ništa neobično, nju dobije svaki drugi pacijent. Međutim, krenulo je po zlu, imao je probleme sa disanjem i pozvali smo hitnu pomoć koja je, srećom, došla brzinom svetlosti. Imali smo sreće jer su lekari odmah odreagovali i doktorka koja je vodila njegov slučaj je odmah na početku shvatila o čemu se radi, te su preduzeli potrebne mere. Stanje je trenutno stabilno i to je najbitnije - rekla je ona i dodala:

Milić i Suzana

Instagram

 

- Nema nikakvih prognoza za dalje. S obrizor na to da je na intenzivnoj nezi, život mu je automatski doveden u pitanje, ali kako sam već rekla, za sada je stabilno. Ja se najiskrenije nadam da će uz Božiju pomoć sve proći kako treba - završava Suzana za Alo!

Podsetimo, Milić pre mesec dana hitno hospitalizovan jer je trpeo jake bolove izazvane aneurizmom u butini.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading