Maja
Foto: Alo/Dejan Briza

Da je zavisnost od estetskih intervencija i operacija jedan od najtežih oblika zavisnosti iznova i iznova dokazuje rijaliti učesnica i starleta Maja Marinković koju je naš paparaco uslikao tik pred ulazak u operacionu salu ispred jedne privatne klinike.

I dok mnoge devojke teškom mukom priznaju da su se pokajale zbog intervencija, Marinkovićeva nije krila radost i uzbuđenje što je konačno došao dan da poveća svoju zadnjicu, narodski rečeno za sve pare. Tačnije za 4.500 evra.

Ne samo da je jedna od rizičnijih estetskih operacija nije nimalo uplašila već nam je sa osmehom na licu objasnila da je njena želja da uradi guzu jača od bilo kakvog straha od komplikacija.

Maja

Dejan Briza

 

  - Uzbuđena sam, ali imam malu tremu. Ne strah. Ova operacija je nešto što sam duže vreme želela, a kada ja nešto poželim, onda to i ostvarim bez ikakvog osećaja za strah. Važan je cilj, a meni je cilj da dostignem izgled kakav me čini srećnom iako sam vrlo zadovoljna svime što sam do sada radila. Verujem da će sve da protekne u najboljem redu, i da će ispasti baš onako kako sam zamislila - navela je Maja, i dodala da veruje da će se brzo oporaviti i da je ne opterećuje rizik koji je neke od srpskih starleta umalo koštao života. 

Maja

Dejan Briza

 

- Nisam tip koji je pesimista. Ne razmišljam o tome da bi nešto moglo da krene po zlu. Operacija kao operacija. Nekoliko dana ću se opravljati, i sigurno je da će da boli, ali za mesec dana ću biti kao nova - kazala je Marinkovićeva uz obećanje da ovoga puta neće preterivati.

Maja

Dejan Briza

 

- Daleko od toga da ću preterivati, i da će guza biti predimenzionirana. Ne želim da izgledam degutantno. Što se tiče onih koji govore da nema potrebe da je radim, i da postoji lakši put poput treninga, slažem se da je možda bezbolnije, ali zaista nemam vremena da se potpuno posvetim treninzima. Svako ima pravo da sa svojim telom radi ono što misli da treba. Ovu operaciju plaćam sama honorarom koji sam zaradila u Zadruzi. Niti komentarišem šta drugi rade ili ne rade niti me zanima šta će iko da misli o mom izgledu. U 21. veku smo. Odavno se ne zaluđujem zluradim komentarima onih koji imaju višak vremena i ljubomore - zaključila je Marinkovićeva.

 

Iz bolnice u Elitu

Kako u subotu počinje novi koncept Zadruge, rijaliti program Elita, Maja ne krije da će vrlo verovatno biti jedan od učesnika.  

- U ovom trenutku je cilj da se uspešno oporavim od operacije, i da privedem kraju još neke planove koji su ostali u vazduhu, pa ćemo videti šta će se dešavati u narednim nedeljama kada je reč o rijalitiju - rekla je starleta zagonetno. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading