Mina Naumović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditelj Ognjen Amidžić sinoć je potvrdio da on i njegova lepša polovina i koleginica, Mina Naumović čekaju dete. Njih dvoje ne kriju koliko su srećno zbog dolaska prinove, a sad su se prvi put oglasili na društvenim mrežama nakon što su javno potvrdili vesti da je Mina u drugom stanju. 

Naime, jedna klinika je objavila da su se Amidžić i atraktivna voditeljka odlučili da kod njih urade sve kontrole, a tu sliku na svojim storijima na društvenoj mreži Instagram podelili su i Ognjen, ali i Mina. 

Ognjen i Mina

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsećamo, sinoć se u medijima pojavila vest da je Mina u drugom stanju, a brlo brzo nakon toga oglasio se i Ognjen koji je potvrdio da će postati otac po drugi put i da je njegova lepša polovina trudna. 

- Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju - poručio je voditelj za Pink. 

Amidžić je pre samo par dana odgovarao svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram na mnoga pitanja, gde je istakao da bi voleo da dobije ćerku. 

- Iskreno, to bih baš, baš voleo, mislim da je to nešto što mi baš nedostaje. To će me učiniti kompletno srećnim, to će mi doneti neku novu dimenziju u sve - poručio je Ognjen tada.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading