Sloba Radanović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Bivši takmičar "Zadruge" i pevač Slobodan Sloba Radanović širio je svoje transfobične stavove putem društvene mreže Instagram prethodnog dana.

Međutim, popularni pevač je odlučio da nastavi u istom pravcu, te osoba koje su mimo tradicionalnih rodnih definicija etiketirao je kao "psihički obolele".

Sloba Radanović

Foto: ATA Images

 

- Postoje dva pola, jedan ide kod ginekologa, drugi kod urologa. Svi ostali su za psihologa - ispisano je na transparentu koji je podelio Radanović.

- Ovo nije širenje mržnje prema nečemu što u stvari ne postoji, nego širenje ljubavi prema porodici i svemu normalnom - istakao je Sloba, koji će gotovo svakom gledaocu rijalitija "Zadruga" ostati u sećanju po tome kako je varao svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar pred milionskim auditorijumom.

Popularni pevač je po svemu sudeći rešio da iznese svoje mrziteljske i stavove netrpeljivosti jasno ističući da svi ljudi ne zavrednjuju jednaka prava. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
...

08.09.2023 22:20

Sloba ima komentar za sve al nema komentar kad ga nesto pitaju za Lunu. Tu odmah reaguje burno. Nije jednu normalnu recenicu rekao o njihovoj ljubavi.