"Reci sine" u obradi Jasne Šćepanović
Foto: Alo/Promo

Nakon obrade pesme "Ti mi trebaš", koju je u maju snimila sa harmonikašom Borkom Radivojević, crnogorska pevačica Jasna Šćepanović oduševila je svoje pratioce na Jutjubu, gde je upravo objavila obradu pesme "Reci sine", u originalnom izvođenju Borke Mihajlović, Majka Aleksandra Prijović.

- Otkako sam postala majka divnog dečaka, moj pogled na život se promenio. Potrebe se menjaju, a osoba postaje osetljiva na sve što je vezano za dete. Odrastanje i razdvajanje dolaze jedno za drugim i svedoci smo da deca u jednom trenutku moraju da odu. Tek kada sam postala majka shvatila sam koliko je mojim roditeljima bilo teško kada sam odlučila da idem svojim putem - kaže pevačica.

Kako objašnjava, prvi put kada je čula pesmu "Reci son", obećala je sebi da će je snimiti.

- Ta pesma u potpunosti opisuje moj život i želim da prenesem svoju emociju svojim slušaocima. Spot ima i poseban pečat, jer, pre svega, otkriva priču mog detinjstva. Živeli smo u nekom drugom vremenu, porodične vrednosti su se cenile mnogo više nego danas - kaže Šćepanović.

Muziku i aranžman za originalnu verziju pesme potpisuje Nenad Nikolić Patalo.

Svoje emocije Jasna je pokazala i kroz kadrove snimka u video priči, koja je snimljena u njenom rodnom Kolašinu na Bjelasici u Eko katunu Vranjak. Neke scene su snimane u nekadašnjoj Jasninoj osnovnoj školi „Risto Manojlović“, koja je sada pretvorena u muzej. Priznaje da je veoma emotivno vezana za ovu pesmu i spot.

- Kako pesma kaže, život je kao majka - ne ponavlja se - kaže Jasna.

U nastavku poslušajte Jasninu obradu ovog hita:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading