Maja i Desingerica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Maja Marinković letos je ponovo bila u jeku skandala kad je tokom letovanja u Crnoj Gori uhvaćena na jednom bazenu u društvu popularnog repera Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica.

Maja i Desingerica

Foto: Printscreen/instagram

 

Odmah nakon toga povela se velika polemika o njihovom odnosu na društvenim mrežama, a mnogi pratioci Maje Marinković pomislili su da je ponovo upecala oženjenog muškarca i da su njemu posvećene silne provokacije koje kači na svojim storijima putem Instagrama. Marinkovićeva i Desingerica su retko u javnosti govorili o svom odnosu, a kad su to radili predstavljali su se isključivo kao prijatelji, koji su se upoznali preko zajedničke drugarice.

 Međutim, sad je na društvenim mrežama isplivala nova sumnja, zbog koje neki ponovo smatraju da je između njih bilo nešto više od druženja na drugarskom nivou. 

 

 

Naime, fanovi rijaliti zvezde iskopali su da je Desingerica na Majinoj fotografiji ostavio opciju "sviđa mi se", zbog čega se ponovo podigla prašina oko njihovog odnosa.

Desingericin lajk na Majinu sliku

Foto: Printscreen/instagram

 

Da li je na ovaj način kontroverzni reper pokušao da stavi bivšoj zadrugarki do znanja da mu se dopada ili joj je prijateljski ostavio "lajk", ostaje da saznamo, ako budu govorili o tome.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading