Saša Mirković nakon što je Milan dao otkaz
Foto: Alo/Printscreen

Saša Mirković oglasio se nakon što je Milan Milošević saopštio javnosti da je dao otkaz na Hype televiziji samo par meseci nakon rada na istoj.

Svima je poznato da Milošević već mesecima unazad redovno deli fotografije sa raznih egzotičnih destinacija, a simptomatično je to da se nije pojavljivao na televiziji, te se sumnja da nije ispunjavao svoje radne zadatke i adekvatno obavljao posao.

- Ove tzv. "grudne voditeljke zvezde" navikle da "maznu" lovu, odleže na plažama celo leto, dođu na posao 7h i 18 min. za pet meseci, potroše tuđu lovu i kad im kažeš da moraju da dolaze na posao za platu koju dobiju, oni odmah bežanija. Ne želim da verujem da imamo i drugog prevaranta iako tvrdi da nije. Vreme će pokazati. - napisao je Mirković.

Saša Mirković nakon što je Milan dao otkaz

Printscreen

 

Vlasnik Hype televizije je potom i priložio rešenje o upozorenju Milana Miloševića pred otkaz, te shodno tome će voditelj imati određeni vremenski rok od osam dana za dostavljanje izjašnjenja i žalbe, tako da je on zvanično još uvek zaposlen u pomenutoj firmi, te prema toga snosi i odgovornost.

- Milan Milošević je danas posle jučerašnje revizije dolaska i odlaska sa posla dobio upozorenje pred otkaz. Tako da on otkaz nije dao niti ga je još uvek dobio jer ima 8 dana za izjašnjenje po upozorenju o otkazu ugovora o radu. On je još uvek zaposlen u Hype production i ima obaveze prema istoj firmi. - zaključio je Saša.

Prilikom kontrole radnih sati, uvređeno je da, zaposleni Milan Milošević, od dana zasnivanja radnog odnosa, u vremenskom periodu od pet meseci, ima samo 7 sati i 18 minuta provedenih na radnom mestu, iako je za sve vreme radnog odnosa uredno primao zaradu. Takvim odnosom prema radnom mestu i poslodavcu, zaposleni je oštetio poslodavca za 3.722.128, 24 dinara. - stoji između ostalog u izveštaju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading