Zorica
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Zorica Gajdaš bila je prva jugoslovenska starleta. Fatalna plavuša plenila je svojim izgledom i harizmom. Nisu joj bile potrebne estetske operacije kako bi privukla pažnju na sebe.

Međutim po svemu ostalom, a pogotovo po isticanju oblina zarad uspeha i nedostatku nekih drugih talenata, Zorica je bila preteča svojih današnjih koleginica.

Svoju karijeru je započela na filmu, a glumila je u „Burdušu", „Lito vilovito", „Božana"... Ova fatalna plavuša je zaludela publiku bivše države svojim telom. Smatralo se da niko nema tako savršene dimenzije kao Zorica. Naime, imala je prirodno bujne grudi, ali i vitku liniju, te je uzak struk obično naglašavala.

Poredili su je sa Džejn Mensfild, a nazvali su je prvom jugoslovenskom starletom. Iako fizički nema mnogo sličnosti sa Sorajom, Stanijom ili Tijanom Ajfon, Zorica poput njih nije mogla da se pohvali obrazovanjem.

Po jednoj anegdoti, Matija Bećković joj je postavio pitanje: „Da li ste pročitali makar jednu jedinu knjigu?" a ona je odgovorila: „Ma, kao da je to bitno".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading