Koncert Jelene Karleuše
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pop diva Jelena Karleuša večeras održava spektakularni koncert u Beogradu na vodi.

Ulaz je potpuno besplatan, ali su mesta ograničena, zbog čega je publika šou pratila čak i sa mosta i iz obližnjeg parka.

Jelena je nastup započela numerom sa svog novog albuma "Alfa", "Karlibič", koja je ujedno i najveći hit, a masa je od samog početka uglas sa njom pevala od reči do reči.

U dobro poznatom kostimu iz spota, Karleuša je publiku ostavila bez daha, a zatim ga je skinula i sve iznenadila novom, provokativnom kombinacijom.

Sa Jelenom na bini su i dobro uvežbani plesači, koji su zajedno sa pop zvezdom atmosferu podigli do usijanja, te publici priredili veče za pamćenje.

Jelena se pojavila u neon zelenom kostimu i haljini sa maskom, a zatim je lebdeći u vazduhu skinula pomenuto i ostala samo u crnom sado - mazo kostimu koji može da parira i svetskim zvezdama.

Ljudi koji nisu uspeli da se približe samoj bini stajali su sa strane, te je izbio kolaps u tom delu Beograda, a nekoliko stotina njih je sa mosta pratilo nastup, ali ih to nije sprečilo da uživaju u novim hitovima omiljene pevačice.

Na Jeleninom koncertu pojavilo se gotovo pola estrade, te su svojim dolaskom pružili podršku koleginici.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading