Teodora i Relja
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Večeras se u jednom poznatom prestoničkom kafiću održava promocija prvog solističkog koncerta Vojaža i Nućija, na kojoj su prisutni gosti koji će zajedno sa njima nastupati 6. oktobra u Hangaru luke Beograd, a pristigao je i reper Relja Putniković, poznatiji pod umetničkim imenom Relja Torino u pratnji koleginice, pevačice Teodore Popovske.

Teodora je na samom početku prekomentarisala šta očekuje od koncerta koji predstavlja svojevrsni omaž beogradskoj publici, a onda se dotakla i njihovih budućih poslovih planova.

- Od njih kao i uvek spektakl, ja u to ne sumnjam. Jako se radujem, kao i verujem svi iz publike, ja se isto radujem da vidim šta su oni to sve spremili. Što se nas tiče, ovo je naš drugi nastup, naš početak, tako da ćemo dati sve od sebe da pokažemo šta možemo - istakla je ona, te se Relja osvrnuo na to da li je imao tremu tokom nastupa na Music Week festivalu:

Teodora i Relja

Foto: privatna arhiva

 

- Nije bilo, ali uvek se oseća ta neka trema, ipak su to neki festivali, koncerti sa mnogo ljudi. - dodao je reper, dok je pevačica dodala da joj je bilo prelepo i da je jedva dočekala da vidi sve ljude koji je prate, imajući u obzir da je u javnosti od 14 godine.

Inače, Teodora je slavu stekla putem društvene mreže "Tiktok" snimajući humorističke i zabavne videe  u kojima imitira današnje tinejdžerke, te je sada otkrila da li postoji razlika između onog čime se bavila na pomenutoj mreži i muzičke scene:

- Pa ima zato što na društvenim mrežama nemam toliki filter, a kada je muzička karijera u pitanju tu mora da se gradi poseban imidž, sve ispočetka, osećam se kao da sam krenula od nekog novog početka, pa ćemo videti kuda će to da vidi. - dodala je ona, te se dotakla navoda da je možda u nekim trenucima bila loš uzor omladini, te da imidž koji je tada gradila nije na nivou.

- Ne, ne mislim da je loš. Kao što sam malopre napomenula, gradim ga od četrnaeste godine, bilo je tu dosta grešaka, dosta detinjastih poteza, tako da ništa ja tu nisam ozbiljno shvatila kada sam krenula, a muzikom želim ozbiljno da se bavim, tu ulažem mnogo više vremena i više razmišljanja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading