Silvia Đogani
Foto: Alo/Foto: Alo!

Bura nakon što je Silvia Đogani objavila snimak na kom njena ćerkica (10) vozi automobil, a pevačica je sve vreme snima, se ne stišava.

Nakon što se za Alo! oglasio direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja i istakao da se pod hitno alarmira Centar za socijalni rad, pozvali smo i Silviu koja je istakla da se sve dešavalo na njihovom placu u Surčinu i da nije bilo drugih vozila.

- Prvenstveno bih naglasila da nije onako kako izgleda, ali i da je daleko od istine da sam dete snimala tokom vožnje u saobraćaju. Vozila je na našem placu u Surčinu gde su trava, ravnica, gde nema drugih automobila i ljudi. Snimak sam napravila iz ponosa jer smo je ceo dan učili da vozi. Reč je o automatiku, a naglašavam da sam uslove za vožnju procenila kao bezbedne prvenstveno za nju, a onda i za sve ostale - navodi Silvia uz isticanje da je po prirodi plašljiva majka koja brine o svom detetu.   

Iznenađena sam haosom koji je nastao zbog ovog snimka. Stotinu ljudi mi se javilo sa podeljenim mišljenjima. Svi koji me znaju dobro znaju i da sam plašljiva majka koja ne pušta ćerku čak ni da ode sama do prodavnice. Sa druge strane, vodim se time da decu ne smemo da držimo u strahu od izazova i nepoznatog. Zato se moja ćerka i našla za volanom. Ponavljam, nikada je ne bih dovela u rizičnu situaciju, a u ovom slučaju je zaista nije bilo kada se uzme u obzir obezbeđen deo placa na kom nije bilo ni pešaka ni drugih učesnika u saobrćaju - zaključuje Đoganijeva za Alo!.

 

 

Podsetimo, Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost u saobraćaju, istakao je da se alarmiraju i policija i tužilaštvo.

- Maloletno dete koje vozi sa svega deset godina ugrožava ne samo svoj, već i živote drugih ljudi. Potrebna je hitna reakcija Centra za socijalni rad, kao i policije i tužilaštva - rekao je Okanović za Alo!.

Podsetimo, mala devojčica sedela je sama za volanom, držeći volan sa obe ruke, a sve vreme bila je fokusirana na put ispred sebe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading