Ana Nikolić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

U sukob Stefana Đurića Raste i Vanje Ulepuća Oneye umešala se i Ana Nikolić koja je otkrila da je novac za čiju krađu reper optužuje producenta - zapravo njen.

Naime, Ana Nikolić prozvala je danas na Instagramu svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu, a tom je prilikom aludirala na njegov sukob sa producentom Vanjom Ulepićem Oneyom.

Ana je, naime, otkrila da je novac za koji Rasta optužuje bivšeg saradnika da ga je ukrao zapravo njen, a u podužem izlaganju ispod objave, između ostalog, je kazala:

- Vanja, pi*ko, vrati pre svega lično mojih stotina hiljada dolara, ali time se bave advokati.

Inače, Rasta je nedavno u jednom podkastu progovorio o raskolu sa Oneyom.

 

@ispodnule Rasta u podkastu Uskoro Otvaranje prica o situaciji sa Vanjom (Oneya). #rasta #beef #oneya #fyp #foryou ♬ original sound - Ispod Nule

 

- Meni je Vanja otišao sa više od pola miliona dolara, brate. Go*no smrdljivo. Takvi se ne rađaju dvaput. To nikada nisam video u životu. Vanja je imao firmu u Americi, mi smo tu "napravili" odlične pare. Ja sam sa smradom išao na Dedinje da gledamo neku kuću za firmu i bukvalno kucamo, zidovi, dobro, sve strava i dva dana posle toga brat "zapali". Smrad debeli uzeo, brate, prijavio pesme koje čak nemaju veze sa njim. Ono, od Marine Tucaković - pričao je Rasta u podkastu "Ispod nule" nedavno.

Podsetimo, odnos Stefana Đurića Raste i Vanje Ulepića već duže vreme intrigira javnost, a reper je o njemu govorio i u nekim pesmama, poput "Cypher 2", gde se producentu bez zadrške obratio stihom "Nikada, veruj, ne zaboravljam drugare stare, zato Vanja, pi*ko, vrati pare", a mnogi su pomislili da govori o, navodnoj, krađi u numeri "I dalje sam isti", koju počinje rečenicom "Moj prvi milion u tuđoj je kasi".

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading